Røste Hyttetun & Camping

Camping & overnatting i nær beliggenhet til Røros

Hos oss har du fantastiske fiskemuligheter samt aktiviteter og opplevelser for hele familien både sommer og vinter.

Fiske

Campingplassen ligger bare 200 meter fra Glomma, 500 meter fra Nøra og ca. 5 km fra Vangrøfta (Skrukka), som alle er fine fiskeelver.


Vi selger fiskekort for Glomma, Nøra og nedre del av Vangrøfta.

Familie

Vi ønsker at både små og store skal trives på campingplassen. Ny lekeplass ligger skjermet fra hovedveien, men lett synlig fra det ene campingområdet/hyttene.


Røste er et godt utgangspunkt for aktiviteter for hele familien.

MC

Vi gir 10% rabatt til medlemmer av NMCU ved visning av gyldig medlemskort. Gjelder ikke online booking.


Vi kan også tilby parkering i garasje for den som ønsker det. Det er også mulighet til å få tørket utstyr under tak.

Elbillader

Vi har elbilladestasjon, og kan tilby våre gjester med elbil mulighet til å lade elbilen her hos oss. Det er en Easee Home ladestasjon med Type 2 kontakt. Spør på pris i resepsjonen.

bobil camping Røros ladestasjon

Om oss

Vertskapet Astrid Nyvoll og Stein Ytterhaug er 2. generasjons drivere i familiebedrifta.  Den yngste generasjon Anna og Lars, trår til når de har ferie.

«Fine store grønne plener å slå opp telt, parkere campingvogn eller bobil. De har i tillegg egne bobilplasser som er plane hvor du står på stein og får gress utenfor døren.
Ingen støy fra veien.»

- Christina -

«Fantastisk service, følte oss veldig godt ivaretatt av hyggelige mennesker. Enkel, men bra standard, rent og ryddig. Kan anbefales!»

- Terje -

«Hyggelig campingplass med rent og brukervennlig servicebygg vennlige innehavere. Nær Røros, så flott utgangspunkt for å utforske Bergstaden. Fine turmuligheter når man har med seg hund.»

- Jeppe -

«Perfekt hytte når man reiser med små barn. Kan kjøre bilen helt til hytta. Stor gang med plass til barnevogn. Hytta var varm da vi kom frem. Alt av nødvendig utstyr for å lage seg gode, enkle måltider.»

-Ingvil -