Hytter

Røros overnatting 10 minutter unna Røros sentrum. Vi har campinghytter i forskjellige størrelser og prisklasser. Det er fra enkle «ettroms campinghytter» til store velutstyrte hytter med høy standard. Vi har også 2 hytter (nr 11 og 12) som er tilpasset rullestolbrukere.

Prisene er sesongpriser. Sesong er 15. juni - 20. august, Julemarked, Femundsløpet, Rørosmartnan, idrettsarrangement, høst-, jul-, vinter- og påskeferier.

  • Rullestolvennlig

  • 4-stjernes hytter

  • 3-STJERNES HYTTER

  • 2-stjerners hytter

Rødhuset

6-8 soveplasser med dyner. 113m2. Huset har romslig stue med sofa, spisestue, TV, og godt utstyrt romslig kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap/ fryseboks, kaffetrakter, vannkoker mm. Bad med dusj og WC. 1 soverom i 1. etg med dobbeltseng (kan deles opp til enkeltsenger), 2 soverom med
køyesenger( det ene m/ familiekøye 120), og trapperom med sovesofa i 2. etg. Vinterhage med liten veranda.


Pris per natt: 1530,- + sluttvask: 500,-

Se bilder

Hytte 13

Hytta er ei vinterisolert 6 mannshytte på 60 m² med både varmepumpe og vedovn. Den har fullt utstyrt kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap m/ liten fryser, oppvaskmaskin, mikro, kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern, brødrister og spiseplass. Stuedelen har hjørnesofa , lenestol, salongbord og TV.


Den har to like store soverom, med kontinental dobbelseng, og overkøye.Kontinentalsengene er henholdsvis 160x 200 og 160x210. Dyner og puter ligger i hytta. Hytta har bad med dusj og WC, og er tilrettelagt for rullestolbrukere. Romslig veranda. 


Pris per natt: 1295,- + sluttvask: 450,-

Se bilder

Hytte 12

Romslig hytte , tilrettelagt for rullestolbrukere, godt utstyrt. Hytta er ei vinterisolert 6 mannshytte på 60 m² med både varmepumpe og vedovn. Den har fullt utstyrt kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap m/ liten fryser, oppvaskmaskin, mikro, kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern, brødrister og spiseplass. Stuedelen har hjørnesofa , lenestol, salongbord og TV. Den har to like store soverom, med dobbelseng, og overkøye. Dyner og puter ligger i hytta. Hytta har bad med dusj og WC, og er tilrettelagt for rullestolbrukere.Romslig veranda. 


Pris per natt: 1295,- + sluttvask: 450,-

Se bilder

Hytte 11

Romslig hytte , tilrettelagt for rullestolbrukere, godt utstyrt. Hytta er ei vinterisolert 6 mannshytte på 53 m² med både varmepumpe og vedovn. Den har fullt utstyrt kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap m/ liten fryser, oppvaskmaskin, mikro, kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern, brødrister og spiseplass. Stuedelen har hjørnesofa , lenestol, salongbord og TV. Den har to like store soverom, med dobbelseng, og overkøye. Dyner og puter ligger i hytta. Hytta har bad med dusj og WC, og er tilrettelagt for rullestolbrukere. Romslig veranda. 


Pris per natt: 1295,- + sluttvask: 450,-

Se bilder

Hytte 10

Hytta er ei romslig vinterisolert 8 mannshytte på 74 m². Den er et restaurert hus fra sist på 1800-tallet, med både varmepumpe og vedovner. Den har fullt utstyrt romslig kjøkken med komfyr, kjøleskap med en liten fryser, kaffetrakter, brødrister, mixmaster, vaffeljern mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Stua har spisebord, hjørnesofa , lenestoler, salongbord og TV. Den har 3 soverom, ett 2 mannsrom med køyeseng, og 2 rom med dobbelseng og ei overkøye. Dyner og puter ligger i hytta. Hytta har bad med dusj og WC. 


Pris per natt: 1530,- + sluttvask: 500,-

Se bilder

Hytte 9

Hytte 9 Hytta er ei vinterisolert 6 mannshytte på 47 m² med både varmepumpe og vedovn. Den har fullt utstyrt kjøkkenkrok med hybelkomfyr, kjøleskap, kaffetrakter og spiseplass. Stuedelen har sofa , lenestol, salongbord og TV. Den har to soverom, ett 2 mannsrom med køyeseng, og ett rom med dobbelseng (150 cm bred) overkøye, og en hems med en soveplass. Dyner og puter ligger i hytta. Hytta har bad med dusj og WC. 


Pris per natt: 1155,- + sluttvask: 450,-

Se bilder

Hytte 7

Hytte 7 Kompakt hytte med 5 senger med puter og dyner. 30m2. Hytta har stue med varmepumpe og vedovn, TV og utstyrt kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin, mikro, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker. Bad med dusj og WC. Den har 2 soverom. Det ene har dobbeltseng (150cm) med overkøye. Det andre er et lite soverom med køyeseng. 


Pris per natt: 1030,- + sluttvask: 400,-

Se bilder

Hytte 6

Hytte 6 Hytta er ei vinterisolert 4 - 5 mannshytte på 27 m² med el oppvarming. Den har fullt utstyrt kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn, vannkoker og spiseplass. Stuedelen har hjørnesofa , salongbord og TV. Den har to soverom, ett 2 mannsrom med køyeseng, og ett rom med familiekøye med underkøye på 120cm madrass (dobbelseng). Dyner og puter ligger i hytta. Hytta har WC. Dusj i fellesanlegg. 


Pris per natt: 1000,- + sluttvask: 400,-

Se bilder

Rabatter

10%
Vi gir 10% rabatt utenom sesong på 2 eller flere netter. Opphold på 1 uke eller mer gir vi også 10%.
Gjelder ikke online booking.

10%
Vi gir 10% rabatt til medlemmer av NMCU ved visning av gyldig medlemskort.
Gjelder ikke online booking.

5%
NAF medlemmer får 5% rabatt på sesongpriser ved visning av gyldig medlemskap.
Gjelder ikke online booking.

Røste Hyttetun & Camping tar forbehold om prisendringer eller feil.