Camping med bobil

Bobil camping Røros

Ta med deg bobilen på camping til oss, kun ca. 12 minutter fra Røros sentrum.

Røste Hyttetun & Camping ligger fint til om du ønsker å besøke Røros med din bobil. Med kun 11 minutter fra vår campingplass til Røros får du både nærhet til bergstaden og frihet til å oppleve det vi har å tilby rundt oss.

Vi har et eget område med 12 oppstillingsplasser tilrettelagt for bobiler og mindre campingvogner. Plasser er gruslagt med gress ved siden av. Vi tilbyr også strømuttak for hver oppstillingsplass. Les mer om vår campingplass nær Røros.

Har du planer om å feriere med bobil til Røros? Kom gjerne innom vår nye campingplass for bobiler.

Røste Hyttetun & Camping ligger i Os kommune, kun 11 minutter fra Røros sentrum.

Kjører du fv. 30 nordover fra Os sentrum til Røros så ser du oss på høyre side av veien. Det er også skiltet.

Bobil camping ved Røros

Røros har en lang historie med bergverksdrift, helt fra midten av 1600-tallet. Denne historien kan du se spor av i dag om du besøker Røros. Med sine gamle, ærverdige trebygninger og de store slagghaugene som ruver over bergstaden.

Tar du turen til Røros med bobilen din så får du sett alt det den lille rare byen på fjellet har å tilby. Historiske landmerker, koselige kafèer og spisesteder gjør Røros til et sted du absolutt burde ta bobilferien din til.

Røste Hyttetun & Camping ligger kun ca. 11 minutter fra Røros sentrum som gjør oss til et ypperlig sted for parkering og overnatting om du reiser med bobil.

bobil camping Røros

«Fine store grønne plener å slå opp telt, parkere campingvogn eller bobil. De har i tillegg egne bobilplasser som er plane hvor du står på stein og får gress utenfor døren.
Ingen støy fra veien.»

- Christina M -

«Hyggelig betjening. Rent og pent. Er du NAF medlem er det også noen få kroner å spare. Anbefales.»

- Eivind M -

«Vi har overnattet på Røste hyttetun og camping ved flere anledninger og vi har leid ulike hytte fra gang til gang. Siste gang overnattet vi i den nyeste hytta. Den holdt svært høy standard!

Servicen er også upåklagelig. Trivelige vertsfolk.»

- PaLi63 -

Aktiviteter ved Røste Hyttetun & Camping

Vi er velsignet med vakker natur rundt vår campingplass. Hos oss finner du alltid noe å gjøre på enhver årstid. For de som liker fiske og fine gåturer i naturen så er Røste stedet for deg.

Parker bobilen din på våre nye oppstillingsplasser og nyt det som finnes av aktiviteter og opplevelser i nærområdet. Det blir aldri en kjedelig ferie når du velger Røste Hyttetun & Camping.

Tips til bobilferie

  • Sjekk om du har alt du trenger. Har du husket å ta med alt du trenger til kjøkkenet? Begynn på en huskeliste i god tid før du drar.
  • Pakk lettest mulig. Ta hensyn til totalvekten og husk at man sjeldent får bruk for alt man tar med.
  • Pakk det du trenger rett inn i bobilen. I stede for å fylle opp reisekofferter eller bagger så fyll skuffer og skap med det du trenger.
  • Husk grillen. Det kan være bra og ha med en grill, enten det er en liten engangsgrill eller en større type grill. Husk også grillutstyr.
  • Underholdning. Om det skulle bli regnvær en dag så er det kjekt å ha noe å gjøre mens man sitter inne. Kort, brettspill, iPad og lignende kommer godt med på slike dager.
  • Ta med oppbevaringsbokser. Oppbevaringsbokser er alltid nyttig å ha med til restmat eller alt annet som kan puttes i de.
  • Sjekk bobilen. Ta en sjekk om bobilen fungere som den skal, særlig om den har stått parkert siden forrige sommer. Det gjelder også innvendig i bobilen.
  • Ta med en lang skjøteledning. På enkelte plasser kan det være litt langt fra en strømsøyle eller annen plass for å koble seg til strøm. Ta derfor med en lang skjøteledning.

Bobilferie i Norge

Norge er et land med mye å tilby av natur og aktiviteter. Røste Hyttetun & Camping ligger fint til helt nord i Innlandet fylke, på grensen til Trønderlag. Omringet av vakre fjell som ikke er alt for bratt byr på rolige og fine fjellturer. 

Forollhogna nasjonalpark ligger også rett i nærheten av oss. Her kan du vandre i seterdaler blant dyr og mennesker.

Bobilferie gir en frihet som ikke mange har sjansen til å oppleve. Hvorfor ikke besøke denne delen av Norge på din neste ferietur. Vår campingplass gir deg en sentral base når du skal oppleve det Fjellregionen har å tilby.

Utenom bobilturister så ønsker vi også MC campere velkommen. Ler mes om MC camping.